donderdag 23 februari 2017

Even binnenkijken bij Confetti op Tafel.


Sinds november heb ik een atelier in Stolwijk. Omdat deze ruimte op het brandweerterrein leeg stond, kon ik daar zo intrekken.

Een eigen plek

Een eigen atelier is helemaal geweldig!  Een plek voor al je spullen en waar je ook nog eens heerlijk kunt knutselen. We hebben namelijk een werkruimte én een magazijn. Gaaf hè?


Het allerleukste is dat je in mijn ruime en vrolijke atelier aan het juiste adres bent voor kinderfeestjes en workshops.

Als je bij Confetti op Tafel in het atelier een kinderfeestje viert, dan ga ik graag met het feestvarken in overleg hoe we de (mid)dag gaan invullen. De jarige kiest van te voren helemaal zelf uit wat hij of zij wil knutselen en hoe hij of zij het feestje wil vieren.
Met veel plezier schrijf ik de naam van de jarige in grote letters op het raam en de namen van alle kinderen die op het feestje komen, schrijf ik op het bord. Dat ziet er heel gezellig uit én de feestvierders vinden het ook hartstikke leuk!

We hebben hier al heel wat kinderfeestjes gevierd in het atelier. Knutselen in een écht knutselatelier – waar het lekker rommelig mag worden – vinden kinderen helemaal leuk!
 

Het kinderfeestje van Sanne

Laatst was Sanne jarig. Om 14:00 uur kwam ze meteen na schooltijd naar me toe met haar vijf vriendinnetjes.
Sanne was bij aankomst erg verrast toen ze haar naam op het raam zag staan. En ook haar vriendinnetjes vonden het leuk om hun naam op het bord te zien. De jarige mocht natuurlijk kiezen of ze eerst wat wilde eten en drinken of eerst de cadeautjes wilde uitpakken. Ze koos voor de cadeautjes en omdat ik haar al eerder had gesproken, wist ik dat ze ballonnen wilde laten knallen. Ik had briefjes met de namen en confetti in de ballonnen gestopt en Sanne mocht ze kapot prikken. Daar zat natuurlijk ook een cadeautje bij namens Confetti op Tafel. Toen Sanne alle cadeautjes had uitgepakt, lag het atelier én de tafel vol met confetti. Maar ja, ik heet niet voor niets Confetti op Tafel.
Na het opsmikkelen van een feestelijk cakeje en het drinken van lekkere frisse limonade, kon de knutselpret beginnen.
Voordat we gaan knutselen – zowel bij kinderfeestjes als bij workshops – leg ik altijd eerst uit wat de bedoeling is. Zo ook met het waxinelichtje en vervolgens met de snoeppotten en de 3d-verf. Sanne wilde graag dieren verven op de snoeppotten dus had ik verschillende afbeeldingen van dieren klaargelegd waar ze uit konden kiezen.
Om een lang verhaal kort te maken: het was één groot knutselfeest! De dames knutselden, kletsten en snoepten er vrolijk op los. En dat vond ik natuurlijk fantastisch om te zien!Na het knutselen, liet ik de feestvierders even lekker rennen in de loods; even de energie kwijtraken en zo konden de potten ondertussen drogen. Met een big smile gingen Sanne en haar vriendinnen aan het einde van de middag – met een goed gevulde én vrolijk versierde snoeppot – naar huis. Restte mij nog om mijn eigen atelier op te ruimen.

Vier je kinderfeestje bij Confetti op Tafel

Het was heel gezellig met Sanne en haar vriendinnen en wat is het toch leuk kinderen te verwelkomen in mijn eigen atelier.
Wil je ook een keer een kijkje komen nemen in mijn atelier of je kinderfeestje bij mij komen vieren?
Neem dan zeker eens een kijkje op Confetti opTafel of stuur een mailtje naar info@confettioptafel.nl.

Creatieve groet,

Annie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten