donderdag 29 juni 2017

Confetti op Tafel – Vakantie knutselbox


De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent zes weken lang lekker laat naar bed, zwemmen, lezen, ijsjes eten en heel veel vrije tijd. Ideaal dus om lekker te knutselen!

Bij Confetti op Tafel kun je vanaf vandaag de vakantie knutselbox bestellen. Een goed gevulde knutselbox die je makkelijk mee kunt nemen naar de camping, het logeeradres of vakantiehuisje of die zeer geschikt is voor een regenachtige middag.

De vakantie knutselbox van Confetti op Tafel is
persoonlijk. Ik zet de naam van jouw kind er in grote sierlijke letters op én ik vul het met de allerleukste knutselmaterialen. En een klein cadeautje.
De vakantie knutselbox is ook nog eens
uniek, want er zitten verschillende knutselmaterialen en ondergronden in. Zo kun je meerdere knutseltechnieken uitproberen.

In de webshop verkoop ik een kleine en een grote vakantie knutselbox. Ik wil graag vertellen wát ik er allemaal in stop, maar ik vertel alleen dat er altijd foam clay en krijtjes in zitten, en in de grote vakantie knutselbox zelfs een mozaïeksetje. De rest blijft een verrassing!
De vakantie knutselbox is er voor kinderen vanaf 5 jaar. Bij sommige knutselmaterialen heeft jouw kind nog wel wat hulp nodig. Knutsel dus vooral gezellig mee!

Benieuwd naar de vakantie knutselbox van Confetti op Tafel? Neem dan een hier een kijkje!

De vakantie knutselbox van Confetti op Tafel: voor urenlang zomers knutselplezier!Creatieve Groet,

Annie
www.confettioptafel.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten